Deze club kan nog leden gebruiken. Op een sportieve, prettige manier spelen de deelnemers hun spelletje.
Wij beschikken over 6 moderne tennistafels, dus ruimschoots voldoende materiaal, om je eens lekker uit te leven met je fore- en backhand.

Ook voor deze sport geldt in De Kreek dat je alléén kunt komen. Hier worden de teams en de wedstrijden door de bezielende leiding ingedeeld.

Nog nooit gedaan?, dat is dan een goede reden om juist wél te komen, want dan leren we je dat toch!

Er zijn plaatsen beschikbaar, heeft u een goed voornemen gemaakt een iets meer aan sport te doen dan is dit uw uitgelezen kans.

U mag gratis 2 "snuffellessen" volgen.

Dag:Tijd:Kosten:
Maandag 19.30 - 20.30 uur €3,60 p/mnd

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0181-772938 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kreek bezit een boekenhoek, u kunt een boek meenemen en een door u uitgelezen boek terugzetten.

Het meegenomen boek wat u uit hebt, mag u ook weer doorgeven aan een vriend(in).

Wees welkom!

Het Bestuur van Wijkvereniging De Kreek.

Huren bij uw buren

Ook is het mogelijk om in het Wijkcentrum diverse zalen te huren,

voor b.v. vergaderen, workshops te geven of uw verjaardag of bruiloft te vieren.

Eén van de voorwaarden is dat u de drankjes bij onze bar moet afnemen.

De Kreek heeft nog steeds "kleine prijsjes". Het is toegestaan om hapjes van thuis mee te nemen. Bij een cursus of vergadering, kan ook voor uw lunch worden gezorgd, dit alles in overleg.

Voor informatie betreffende huur van één van onze zalen, kunt u een

e-mail sturen naar voorzitter@wijkverenigingdekreek.nl

Er wordt dan met u overlegd, welke mogelijkheden er voor u zijn, bij De Kreek te huren.

voor meer info kijk onder kopje: CONTACT.

Loopt u eens binnen om een boek te ruilen of te halen.

Ook kunt een heerlijk kopje koffie oid. drinken.