Dinsdagmiddag is het altijd een drukte van belang bij de Crea groep, wanneer onder de bezielende leiding van Margot Reijman en assisitente Monik van Baarle, waar u creatie's leert maken voor, b.v. verjaardagskaart, geboortekaart etc.

Het zijn dan ook niet zomaar kaarten maar alle kaarten zijn 'kunstwerkjes'op zich.

Hieronder ziet u een nieuwe trend, een terras, tot in detail uitgewerkt.

Wilt u zich deze vaardigheid ook eigen maken, kom dan eens vrijblijvend langs.

U mag gratis 2 lessen bijwonen.

boven- en vooraanzicht.

Slaapkamertje

Onderstaande is van vorig jaar, maar evengoed nog steeds prachtig.

Dag:Tijd:Kosten:
Dinsdag 13.30 - 15.30 uur €7,20 p/mnd

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0181-772938 of secretariaatDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kreek bezit een boekenhoek, u kunt een boek meenemen en een door u uitgelezen boek terugzetten.

Het meegenomen boek wat u uit hebt, mag u ook weer doorgeven aan een vriend(in).

Wees welkom!

Het Bestuur van Wijkvereniging De Kreek.

Huren bij uw buren

Ook is het mogelijk om in het Wijkcentrum diverse zalen te huren,

voor b.v. vergaderen, workshops te geven of uw verjaardag of bruiloft te vieren.

Eén van de voorwaarden is dat u de drankjes bij onze bar moet afnemen.

De Kreek heeft nog steeds "kleine prijsjes". Het is toegestaan om hapjes van thuis mee te nemen. Bij een cursus of vergadering, kan ook voor uw lunch worden gezorgd, dit alles in overleg.

Voor informatie betreffende huur van één van onze zalen, kunt u een

e-mail sturen naar voorzitter@wijkverenigingdekreek.nl

Er wordt dan met u overlegd, welke mogelijkheden er voor u zijn, bij De Kreek te huren.

voor meer info kijk onder kopje: CONTACT.

Loopt u eens binnen om een boek te ruilen of te halen.

Ook kunt een heerlijk kopje koffie oid. drinken.